Sponsoring!

TRIA FIETSEN SPONSORT 1RGIE VOOR ENERGIE

Team 1Rgie voor energie – Duchenne Heroes 2013

Corné van de Ven Ingrid de Beer Ingrid van de Ven Richard de Beer

Monteur: Petrus Opsteen

Missie
Nadat Richard vorig jaar Duchenne Heroes heeft gereden en Petrus als begeleider hierbij aanwezig was, heeft het “Duchenne Heroes”-virus ook de overige huidige teamleden in de greep gekregen. Ingrid de Beer was aanwezig bij start en finish en werd direct gegrepen door de intense saamhorigheid van deelnemers, vrijwilligheid en Duchennegezinnen. Corné en Ingrid van de Ven waren aanwezig bij de finish die indrukwekkend was. Wij allen hebben met eigen ogen kunnen zien wat het betekent om iets te kunnen doen voor deze Duchenne-kinderen. Ondanks de enorme zwaarte van de tocht, de tijdbestediing om sponsoren te vinden en de ontelbare trainingsuren die er in gaan zitten, vinden wij het belangrijk om onze spieren in te zetten voor degene die dat niet kunnen. Onze motivatie is ongewijzigd:

“1Rgie voor Energie – Wij trappen Duchenne de wereld uit!”

Wat is Duchenne Heroes?
Duchenne Heroes is een uitputtende zevendaagse (100km/dag) mountainbiketocht van Wiltz in Luxemburg naar Nijmegen. De tocht voert door 4 landen, Luxemburg, België, Duitsland en Nederland. We starten op zondag 9 september en hopen op zaterdag 15 september met het peloton over de finish in Nijmegen te komen in een park vol bezoekers, waaronder veel Duchenne- gezinnen en iedereen die het Duchenne Parent Project een warm hart toedraagt.

Wij zouden het geweldig vinden als ook jij ons team sponsort. Sponsoren kan heel makkelijk door op de knop ‘sponsor ons’ te klikken op onze website  www.1Rgievoorenergie.nl. Iedere bijdrage is welkom!

Tria Fietsen, bedankt voor de sponsoring en service!

 


TRIA FIETSEN SPONSORT OOK RIDE 4 KIDS

Wat is Aivgd
AIVgD bestaat uit een acht-tal vrienden met een gezamenlijke hobby. Met de fiets als wapen helpen wij mee om onderzoek te bekostigen tegen energiestofwisselingsziekten bij kinderen. We organiseren leuke activiteiten die geld opbrengen voor ons goede doel. Voor meer informatie kunt u naar de site van AIVgd.

 


TRIA FIETSEN EN ALPE D’HUZES

Han met zijn training Mountainbike

Han in training, mede mogelijk gemaakt door TRIA Fietsen

Wederom sponsoren wij Han Kroon met zijn deelname in 2013 aan de Alpe d’HuZes in de strijd tegen kanker. En de tijd begint te dringen. De overkoepelende organisatie Inspire2Live geeft zichzelf nog precies 8 jaar om kanker als dodelijke ziekte de wereld uit te helpen (http://inspire2live.org).

Komend halfjaar maakt hij weer deel uit van het Philips Healthcare team, dat verder volledig nieuw van samenstelling is. Het team kent twee grote drijfveren:


Mare
is de nu 5-jarige dochter van teamlid Renso. Ruim 1 jaar geleden werd bij haar acute lymfatische leukemie geconstateerd. Vele behandelingen verder gaat het op dit moment met Mare de goede kant op. De overlevingskans voor dit ziektebeeld  is sinds 1950 gestegen van 5% naar 80% nu. Dat moet door verder onderzoek natuurlijk  100% worden. (http://bcbklimtvoormare.nl/wie-is-mare)

Raymond was een collega van Han waarbij op 24 april j.l. leverkanker met uitzaaiingen werd aangetroffen. Het was direct duidelijk dat hij ongeneeslijk ziek was …. een enorme schok voor zijn vrouw Marloes en hun 4-jarige dochtertje Dewi. Raymond bleef optimistisch en wilde graag één keer de Alpe d’Huez opfietsen. Helaas is hij 23 juni al op 37-jarige leeftijd overleden. Marloes gaat dit jaar in zijn plaats en op zijn fiets. (http://www.philipshealthcarecyclists.nl/het-team/marloes-schelkers)

781d5957f365b281ecf5878218fd340bRedenen genoeg voor Han om er nog een derde keer tegen aan te gaan. Het team zal komende maanden weer diverse acties organiseren om geld in te zamelen, zoals rommelmarkten, emballagebonnen, spinning marathon, enz. Op dit moment is ruim 5700 euro gedoneerd. We zullen jullie op de hoogte houden van onze vorderingen.

Voor donaties: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/hankroon/han-kroon/donaties.aspx (belastingaftrek mogelijk). Of door overboeking op rekening 543.87.11 t.n.v. J.N. Kroon, Gemert. Deze donaties worden door Han verdubbeld (met “steun” van de belastingdienst).

Over Alpe d’Huez
De Alpe d’Huez, die “Nederlandse” berg in Frankrijk, zo genoemd omdat in het (verre) verleden zoveel Nederlandse wielrenners er een touretappe gewonnen hebben. De klim is ongeveer 13.2 km lang, waarbij 1130 hoogtemeters overwonnen moeten worden, gemiddeld 8.1% stijgingspercentage, en dat is niet niks ….

Reacties

reacties