Sponsoring!

TRIA FIETSEN SPONSORT TEAM “1RGIE VOOR ENERGIE”

Duchenne Heroes 2012
Duchenne Heroes 2013
Gulberg 24 2014
Duchenne Heroes 2015 (in overweging door team en rijders)

De Bijzondere Vrijwilliger: Petrus Opsteen (Peet)

Hij werkt vrijwillig als mecanicien/begeleider voor team 1Rgie voor energie-Duchenne heroes.

Ruim tien jaar geleden werkte Petrus Opsteen in de bouw. In de avonduren studeerde hij aan de Hogere Technische School in Eindhoven. Op het moment dat hij bijna klaar was met zijn studie, kreeg hij een zwaar motorongeluk. Vorig jaar ging Petrus, op verzoek van vrienden Martijn, Jorg en Richard, voor de eerste keer mee als mecanicien/begeleider tijdens de mountainbiketocht van Duchenne Heroes.

Een rustiger leven
Het motorongeluk veranderde het leven van Petrus totaal. Hij raakte zijn baan kwijt en werd afgekeurd. “Ik moest mezelf opnieuw leren kennen en dat gold ook voor de mensen om me heen. Eerst probeerde ik ‘gewoon’ door te gaan, totdat ik merkte dat het niet meer ging. Nu weet ik dat ik ervoor moet zorgen dat ik goed uitrust en iets in mijn eigen tempo doe. Dat scheelt veel.”

“Ik wil mezelf nuttig maken”
Dit jaar ging Peter weer mee als mecanicien met het team 1Rgie voor energie. “Ik kende het team goed en zorgde er altijd voor dat ik bij de finish stond. Ik probeerde de finish zo ‘ongezien’ mogelijk te benaderen om het team te verrassen”, lacht Petrus. Na de tocht werden de fietsen vakkundig door Petrus onder handen genomen. Op de woensdagavond, na een regenachtige dag, werd hij daarbij geholpen door Koen Schrama van TRIA fietsen. “Ik ben eigenlijk door Koen opgeleid als mecanicien op fietsgebied. Ik mocht voor ons team gebruik maken van de werkplaats van TRIA-fietsen in Lieshout. Daarnaast regelde Koen een goede reservefiets en werden materialen door hem gesponsord. We hadden trouwens extra goede banden. Dat zorgde ervoor dat we geen enkele lekke band hebben gehad. Dat scheelt veel.”

Naast dit werk zorgde Petrus ervoor dat de caravan naar de volgende camping gebracht werd en alles werd klaargezet. Daarbij kreeg hij hulp van vrienden. “Het kon natuurlijk ook omdat mijn vrouw Ingrid alles thuis regelde voor ons gezin met 3 kinderen. Het doel is gehaald. Ik ben blij dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren aan zo’n mooi doel als Duchenne”, vertelt Petrus trots.

 


TRIA FIETSEN SPONSORT TEAM AiVGD

AIVgD bestaat uit een acht-tal vrienden met een gezamenlijke hobby. Met de fiets als wapen helpen wij mee om onderzoek te bekostigen tegen energiestofwisselingsziekten bij kinderen. We organiseren leuke activiteiten die geld opbrengen voor ons goede doel. Voor meer informatie kunt u naar de site van AIVgd.

2012 Ride4Kids Pyreneeën challange
2013 Ride4Kids Pyreneeën challange
2014 Ride4Kids Pyreneeën challange


TRIA FIETSEN SPONSORT ALPE D’HUZES

Han met zijn training Mountainbike
Han in training, mede mogelijk gemaakt door TRIA Fietsen

2011 Dirk Schrama

2011 Hans van de Kemenade

2011 Frans Koppens

2012 Han Kroon
2013 Han Kroon

2013 Eye-On team met 6 leden
2014 Eye-On team met 10 leden

 

 

 

 


TRIA FIETSEN SPONSORT VENTOUX3

2012 Paul van Nuland
2012 Jim Lindenburg


TRIA FIETSEN SPONSORT DE BUURTBUS

2013 Laarbeek
2014 Laarbeek

781d5957f365b281ecf5878218fd340b