Onze services

Wij bieden naast de te verwachte service in onze winkel een aantal speciale services.

 


 Zadel test service

U kent het probleem wel, zadel pijn!
om het kiezen van het juiste zadel makkelijker te maken, hebben we onze zadels opgesplitst in drie subcategorieën; Race, Sport en Comfort. Race zadels zijn het optimum in licht geweicht en krachtoverbrenging, bedoeld voor de competitieve fietser. Sport zadels zijn voor fietsers die niet elk uur van de dag op de fiets zitten, maar wel een fietsbroek drager. Comfort zadels bieden het meeste comfort voor de dagelijkse fietser of juist de toerfietser.

Wij bieden u de gelegenheid uw zadel 14 dagen te testen, bevalt het zadel niet komt u het ruilen en testen we een ander. Voel u niet bezwaard om terug te komen, u wilt toch zeker lekker zitten?


 Aangepaste fietsen

Inmiddels mogen wij zeggen dat we ervaren zijn in aangepaste fietsen, denk hierbij aan rolstoel fietsen, hand-bikes, tandems, bakfietsen of bijvoorbeeld elektrische fietsen met terug trap rem en fietsen met een gashendel voor wanneer u echt niet meer kunt.

Gazelle_Balance_Innergy speciale fiets

Gazelle Ballance innergy
*veiligste elektrische fiets van Nederland

  • U kunt altijd snel met beide voeten bij de grond dankzij de unieke framegeometrie.
  • De fiets maakt gebruik van betrouwbare technologie, in Nederland ontworpen en handgebouwd volgens strenge kwaliteitseisen.
  • U heeft een comfortabele en ontspannen zithouding, ongeacht uw lengte, door de gepatenteerde
    zittechnologie.

 

 


Fietsmeting

Doe nu de Shimano fietsmeting, want een fiets waarmee je gaat toeren hoort goed te passen!
Meer info vind je hier.

Prijzen:

  • Basis meting voor de stadsfiets voor € 9,95
  • Uitgebreide meting voor sportievere rijders € 29,95

 


Framemaat

Om lekker te fietsen is het belangrijk dat u lekker zit op uw fiets. Een indicatie van de framemaat die het best past bij uw lengte vindt u in onderstaand tabel. Als u in de tabel net tussen twee framehoogtes uitkomt, kan TRIA fietsen u adviseren.